Zakłady Mięsne Pomorskie SKIBA - Wędliny, Wyroby Garmażeryjne, Tusze i półtusze, Wołowina, Wieprzowina
<
musztarda1 2
musztarda2 2
zkarkowka w musztardzie 3 web3

Karkówka wieprzowa

w musztardzie francuskiej

Karkówka wieprzowa w charakterystycznej musztardzie francuskiej, z dodatkiem kminku oraz liścia laurowego.



Przygotowanie:

     

  • Wysuń tackę z kartonowego opakowania. Nie zdejmując folii, włóż ją do nagrzanego do 200°C piekarnika.
  •  

  • Piecz przy użyciu obu grzałek góra-dół z termoobiegiem przez 80 minut w temperaturze 200°C.
  •  

  • Wyjmij pieczeń z piekarnika. Po 4 min. ostrożnie zdejmij folię oraz sznurek z pieczeni. Smacznego!

Przygotuj dodatki


Wróć