Zakłady Mięsne Pomorskie SKIBA - Wędliny, Wyroby Garmażeryjne, Tusze i półtusze, Wołowina, Wieprzowina
<
1chilli1
2chilli2
3chili3

Karkówka wieprzowa

w miodzie z płatkami chilli i imbirem

Karkówka wieprzowa w towarzystwie miodu i płatków chili. Ciekawy smak podkreślony został octem jabłkowym oraz imbirem.



Przygotowanie:

     

  • Wysuń tackę z kartonowego opakowania. Nie zdejmując folii, włóż ją do nagrzanego do 200°C piekarnika.
  •  

  • Piecz przy użyciu obu grzałek góra-dół z termoobiegiem przez 80 minut w temperaturze 200°C.
  •  

  • Wyjmij pieczeń z piekarnika. Po 4 min. ostrożnie zdejmij folię oraz sznurek z pieczeni. Smacznego!

Przygotuj dodatki


Wróć