Zakłady Mięsne Pomorskie SKIBA - Wędliny, Wyroby Garmażeryjne, Tusze i półtusze, Wołowina, Wieprzowina
<
1jablko1
jablka2
zkarkowka z cydrem i jabkiem 3 web3

Karkówka wieprzowa

w cydrze z jabłkiem i przyprawami korzennymi

Karkówka wieprzowa w cydrze z dodatkiem mielonego cynamonu, goździków. Smak podkreśla koncentrat soku jabłkowego oraz dobrej jakości suszone jabłka.



Przygotowanie:

     

  • Wysuń tackę z kartonowego opakowania. Nie zdejmując folii, włóż ją do nagrzanego do 200°C piekarnika.
  •  

  • Piecz przy użyciu obu grzałek góra-dół z termoobiegiem przez 80 minut w temperaturze 200°C.
  •  

  • Wyjmij pieczeń z piekarnika. Po 4 min. ostrożnie zdejmij folię oraz sznurek z pieczeni. Smacznego!

Przygotuj dodatki


Wróć