Zakłady Mięsne Pomorskie SKIBA - Wędliny, Wyroby Garmażeryjne, Tusze i półtusze, Wołowina, Wieprzowina
<
pomidory1
pomidory2
zkarkowka z suszonymi pomidorami 3 web3

Karkówka wieprzowa

z suszonymi pomidorami, oliwkami i rozmarynem

Karkówka wieprzowa z dodatkiem oliwy z pomidorów, czarnych oliwek, rozmarynu oraz suszonych pomidorów. Ostatecny smak podkreślony koncentratem pomidorowym.



Przygotowanie:

     

  • Wysuń tackę z kartonowego opakowania. Nie zdejmując folii, włóż ją do nagrzanego do 200°C piekarnika.
  •  

  • Piecz przy użyciu obu grzałek góra-dół z termoobiegiem przez 80 minut w temperaturze 200°C.
  •  

  • Wyjmij pieczeń z piekarnika. Po 4 min. ostrożnie zdejmij folię oraz sznurek z pieczeni. Smacznego!

Przygotuj dodatki


Wróć